係大阪旅行食過最出名嘅串カツ名物,估唔到係香港食得到,今次就黎咗係銅鑼灣嘅呢間---🌟串カツ専門店  JunG39 🌟餐廳好有日式居酒屋嘅感覺,好多酒樽佈置擺設,又有唔少佐酒小食,仲有日式主食,好吸引!🤩一坐低仲會跟配兩款小食,有三款可任選,分別有辣泡菜牛舌,、茄子漬物、螺絲通粉沙律。._.炸物串:🐟沙椎魚🐟多春魚🦀松葉蟹鉗🐖五花肉🐖日本雞蛋豬肉卷🍅迷你蕃茄🍠紅薯🍠炸一口甜薯 呢到咁出名嘅炸物串,緊係要叫多幾串啦,我點咗好幾款炸物串,全部都串好啖啖肉,炸粉唔會太厚,唔會太油膩,仲會配埋點炸物串嘅醬汁,食落都唔會覺得乾而無味,好有大阪風味。·小食:🫛炸魚餅枝豆好特別魚餅裏面配上粒粒嘅枝豆粒,好有口感,又有枝豆嘅味道中和返炸魚餅嘅油膩感。·💛明太子芝士玉子燒玉子燒得好有層次,蛋配埋明太子同芝士,味道好夾,而且鐵板上枱,熱辣辣好惹味·🐙芥未八爪魚芥末味好濃,滑溜溜嘅八瓜魚口感,凍盤食,芥末香辣,味道口感特別.壽司:🍣A4和牛壽司A4和牛嘅油脂配上壽司飯,好香,又唔會太油,肉質腍身。.火鍋:🐂博多牛腸鍋二人份 (醬油湯底)博多食過嘅牛腸鍋,係香港居酒屋都食到✨️牛腸份量多,醬油湯底濃味,配埋牛腸
._.

💛明太子芝士玉子燒
🐙芥未八爪魚
壽司
🍣A4和牛壽司
A4和牛嘅油脂配上壽司飯,好香,又唔會太油,肉質腍身。
火鍋
🐂博多牛腸鍋二人份 (醬油湯底)
博多食過嘅牛腸鍋,係香港居酒屋都食到✨️牛腸份量多,醬油湯底濃味,配埋牛腸煮出黎嘅濃郁味道,配菜索曬啲湯汁,惹味。
飲品:
🍇Calpis Grape water
酸酸甜甜,香濃嘅提子味道,香甜又解渴。
._.
Type of Meal