2019-04-20 2158 views
呢間利景酒店位於灣仔站同銅鑼灣站之間,我由銅鑼灣A出口行過去,十分鐘就唔洗就行到,都幾方便。openrice仲有7折優惠券,咩日子都用得,大家有興趣去食嘅話可以去睇吓。7折完真係幾抵食,平均三百幾蚊/位 (記得加一服務費係以原價計算)。.基本熟食冰凍海鮮刺身壽司沙律甜品雪糕都有🙆🏻‍♀️我特別鐘意鴨肝多士,係必食之選,記得要拎埋個醬一齊食😚冰凍海鮮有凍蜆、蝦、波士頓龍蝦、長腳蟹腳、翡翠螺同藍青口。我食咗兩round龍蝦,幾新鮮幾好食,而且肉好易起出嚟,啱哂我呢懶人😜buffet嚟講,呢到嘅熟食都真係唔錯。我特別鐘意醬燒ribs同燒春雞,煮得好入味。另外仲有我一向好鐘意嘅鴨胸🦆同埋估唔到有粉絲蒸扇貝🤣不過羊扒有啲韌同多根。豬腳薑煮得好入味好軟稔,不過雞蛋應該煮得過耐所以有點硬(見到餐廳有額外單售豬腳薑,所以應該係佢地招牌菜).呢到嘅雪糕係movenpick😍仲係杯裝!有五款口味任拎。我自己整咗窩夫,但我整唔到心目中想要嘅外脆內軟口感😂識食一定係自己加兩杯雪糕落窩夫上食😝(雖然我整咗件毛巾窩夫出嚟😂)即焗梳乎厘好食,甜度剛剛好,新鮮焗起特別好味。.三百零蚊就食到銅鑼灣酒店自助餐,整體都唔錯!

基本熟食冰凍海鮮刺身壽司沙律甜品雪糕都有🙆🏻‍♀️
我特別鐘意鴨肝多士,係必食之選,記得要拎埋個醬一齊食😚

呢到嘅雪糕係movenpick😍仲係杯裝!有五款口味任拎。

即焗梳乎厘好食,甜度剛剛好,新鮮焗起特別好味。

三百零蚊就食到銅鑼灣酒店自助餐,整體都唔錯!
呢到座位數量唔會好多,所以即使地方唔算好大,但都坐得幾舒適,唔會好多人好迫咁😆
自助晚餐 (原價)
$398/位 (星期一至四)
$428/位 (星期五至日及公眾假期及前夕)
以上價格需再加10%服務費