呢度嘅氣氛真係一流!有現場樂隊表演 質素幾高 即刻好興奮同好hyper 星期六晚上9點到12點 唔單止可以點歌聽 我哋仲可以自己拎埋咪唱 真係好開心!朋友大展歌喉 笑到我停唔到😂講到飲品 呢度嘅調酒好有創意 餐廳可以根據客人唔同嘅想法去調 想飲咩基底 又或者想要咩顏色呀 所以每一杯都一定係獨一無二 同朋友之間都有多咗好多talking point💬同埋會飲完一杯又一杯 好期待下一杯係點樣🍹 哈哈 飲下飲下就知自己酒量都幾好小食方面都唔錯 我哋人多試咗幾乎所有嘅菜式 而且好多都適合送 真係好正!😋如果你想搵個地方放鬆下 又想享受美食、美酒同音樂 呢間bar & lounge真係唔好錯過!而且地理位置方便 同朋友聚下都好開心