2017-11-22 953 views
朋友推介, 抵食又好食, 天氣涼涼地打邊邊就最啱架啦, 每位只需$198, 佢預備咗每人半隻蟹, 蝦, 鮑魚, 大蚌, 花甲, 蜆同魚, 都好多款式~仲要講明俾你知每樣嘢要需時幾多分鐘, 真係好窩心呀!!! 仲要可以俾你自選5款配料, 都好唔錯!!!我地揀咗自家製手打雞骨丸(必食)真係咬落去好爽口~油炸鬼, 脆卜卜~黑毛豬腩片都唔錯~最特別係佢個薑汁貢丸~真係爆汁又夠薑味, 如果鐘意薑既朋友可以試吓啦~海鮮真係樣樣都好新鮮~蟹同蝦都好鮮甜, 除咗蜆有D沙之外, 其他都好味好足料, 最後我地食埋個粥~真係超飽, 個粥有晒所有既精華係到好甜好好味~由於有分頭場同尾場, 所以差不多夠鐘就好快幫你清理晒台面既野~ 埋單先知原來係唔使加一服務費, 感覺上覺得仲抵呀~唔怪得走個陣出面人頭湧湧咁等入座啦~

2017-11-17
$240 (Dinner)
  • 自家製手打雞骨丸