2019-08-17 117 views
路過口痕想食脆口野,咁啱見到呢間pizza餐廳!其實本身係俾門口個漢堡易拉架吸引,但見有埋pizza就更加忍唔住要試下!一坐低就見到枱面份menu有超多款pizza可以揀果然冇黎錯餐廳行簡約路線,主色係白色,再加牆身有啲好有feel嘅掛畫同雲石枱面,聽住餐廳播嘅純音樂 真係難得咁relax~中間仲有小插曲,我地張枱咁啱係風扇下,正當我覺得凍係咁擦對手嗰陣,對面嘅男朋友未察覺,店員已經問我係咪凍幫我較高冷氣,真係好貼心食物方面,一開始黎左餐湯同餐包。餐包真係超級有驚喜!送到嘅時候係熱嘅,仲脆到會咬出聲!好食!而pizza都好熱好脆,牛肉配上面頭酸酸地嘅茄汁味竟然意想不到地夾!我地仲嗌左終極漢堡,真係同店面張圖一樣咁足料,一啖都咬唔哂,口感好豐富,個醬超好食漢堡仲配有薯條,呢間鋪好貼心俾哂四種醬你,真係好啱有選擇性困難嘅人
路過口痕想食脆口野,咁啱見到呢間pizza餐廳!

一坐低就見到枱面份menu有超多款pizza可以揀
果然冇黎錯

食物方面,一開始黎左餐湯同餐包。

熱朱古力
雙層芝士煙肉牛肉pizza
雞翼
餐包
2019-08-17
$134 (Lunch)
雙層芝士煙肉牛肉pizza
雞翼