🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥢老鍋秘製麻辣鍋 & 膠原蛋白美人鍋 $228 🆙同朋友都好鐘意食台式火鍋,因為係落料之前可以嘆一嘆個湯底先😋。我哋揀咗秘製麻辣鍋同膠原蛋白美人鍋。美人鍋湯底好足料,有桃膠、烏雞、南棗、杞子、金華火腿,而且一啲都唔油膩,好清新,感覺好滋補,我同朋友一人飲左三碗先開始打邊爐🤤🤤。秘製麻辣鍋啱晒鍾意食辣嘅朋友,入面有多種香料同藥材,辣得嚟有少少麻,非常過癮!🥢極上牛魔王 $588呢個拼盤名副其實啱晒一眾牛魔王!拼盤有安格斯牛小排、牛肩胛、美國雪花牛、一口牛粒、牛舌。特別鍾意牛肩胛同安格斯牛小排油花分布平均,入口軟嫩,牛味濃郁😋。🥢海鮮拼盤 $498海鮮拼盤有蟶子王、北海道頂級帶子、鮮蝦、南非鮑、新鮮脆鯇片、馬貝日本廣島蠔、加拿珊瑚蚌份量算幾大份,而且整體都好新鮮。個人特別鍾意南非鮑魚,肉質飽滿彈牙,另外帶子都唔錯,味道鮮甜👍🏻。🥢五彩鮮蔬盤 $88鮮蔬盤有蟲草花、金菇、蕃茄、雜菌、油麥菜、南瓜,非常足料,食完已經飽咗一半!-😇評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀😇食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 8/10環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 8.5/10服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 8.5/10性價比 𝗩

🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽

服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 8.5/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 8/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺 老鍋台式火鍋 (京都廣場) (銅鑼灣)
銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場2樓
#bakdiu銅鑼灣 #bakdiu台式 #bakdiu火鍋