2019-10-02 1113 views
早兩日同屋企人黎呢到食飯,一家大細係呢到好有氣氛啊! 小朋友見到有得釣魚好興奮, 有人釣到魚仲會有店員打鼓添,幾開心!叫左份釣魚用具俾D細路玩下,D魚睇落都幾唔錯, 釣到可以刺身上啊,煎啊煲啖魚湯飲下咁。而且坐得幾舒服, 我地有老有嫩咁,店員安排卡位俾我地坐, 招呼都幾好, 會同我地有傾有講, 唔係就咁落完Order就算, nice!最後我地叫左條日本空運嘅真鯛做刺身,幾新鮮好味。小朋友同老人家多, 我地就食左個安格斯牛肉眼, 肉質鮮嫩多汁, 鰻魚牛油果卷開胃滋味, 小朋友都食到lam lam脷!仲有個海膽松葉蟹肉麵豉甲羅燒, 好香好吸引!

2019-09-29