2022-09-22 60 views
🖤好味指數:4/5🖤🤍回頭指數:4/5🤍上網見到好多人介紹的呢間CAFE,餐廳裝飾以簡單為主,有種小清新的感覺,📷影相點影都好靚。❤️鴨腿香辣燉飯鴨腿個皮好脆身,咬落夠濕潤,燉飯味道鹹度適中,濕潤度又岩岩好,口感煙煙韌韌,小小微辣。🧡芝士火腿拼盤拼盤有齊芝士,煙三文魚,火腿,沙律菜同餅乾,無論芝士夾邊一款食物一齊食都好好味!食完芝士再食沙律菜好種好FRESH既感覺,同時可以減退芝士的重口感。💛泡菜豚肉意粉偏向韓式的泡菜豚肉意粉,泡菜同意粉好可以好夾,而且有D酸辣味好開胃,豬肉好有咬口。💚西班牙水果紅酒平時飲紅酒有好大陣葡萄味,未必個個都鍾意,但加入水果即刻變得容易入口,好特別的味道。💙總結芝士火腿拼盤和西班牙水果紅酒值得一試。餐廳地段方便,適合打卡。
🖤好味指數:4/5🖤
🤍回頭指數:4/5🤍

❤️鴨腿香辣燉飯

🧡芝士火腿拼盤

💛泡菜豚肉意粉

💚西班牙水果紅酒

💙總結
芝士火腿拼盤和西班牙水果紅酒值得一試。
餐廳地段方便,適合打卡。