2017-04-19 336 views
去完西環瑪頭影相,就行左過黎點子諗住食D甜品做下午茶。咁岩去到係3點3,仲食到每日限量30份既梳乎厘班戟,記住係每日3PM, 6PM同9PM,每個時段得10份咖咋,要去食既記得夾岩時間。但其實比較中意濃味既我認為都唔係話好好食,係幾Soft,幾鬆軟,但得D淡淡既蛋味,就算加左糖漿都仲係好淡,食左一半已經對陣味有D厭,唔係好想再食。同埋$88一份,以甜品黎講都算比較貴。另外再叫左個士多啤梨pancake,d pancake凍左有D硬,好在D士多啤梨片數量都叫夠,而且都係甜既,加埋一大球士多啤梨雪糕同埋cream,都算唔錯。店員好nice,環境黎講就正常啦冇咩特別,但整體黎講試一次就夠。

$80 (Tea)