2017-01-01 1360 views
除夕夜完全冇諗住去倒數只係想簡簡單單食一餐飯以前細細個就會出尖沙咀倒數 😩但係完全唔好玩又多人又攰 😖😖😖所以決定食住倒數🎉🎉排隊攞位 過咗九點入席唔限時食 佢好嘅地方系做到凌晨一點 又係任食其實我一向對雞煲麻麻 👉🏻👈🏻因為我覺得個湯底唔夠清好濁 不過今次我叫左中辣雞煲 其實我幾想叫大辣嘅 因為我好驚唔辣 佢呢個雞煲啲雞夠多 😏啲雞大大件唔似出面嗰啲係一粒粒嘅 當然出面嗰啲都有大大件嘅啦 不過佢呢個好香😋有黑椒嗰啲 同埋佢落單係有雞件叫嘅 D雞件系好食 佢係有辣到嘅 👍🏻👍🏻我朋友就覺得好辣 我就覺得可以再加辣落單嘅時候佢哋都會落漏單 其實食到第二轉已經飽 佢啲嘢食都係咁 好推介叫雞件 肥牛就麻麻啦 好硬 唔夠肥 唔夠薄 牛柏葉都唔錯 仲有佢個芝士丸啲芝士唔芝士其他都冇咩特別 每人$160 其實都唔算特別平 可能係因為今日係除夕掛 不過呢間好適合一大班朋友食飯 雖然佢限時兩個鐘👬👭👫👫👭👬
除夕夜完全冇諗住去倒數只係想簡簡單單食一餐飯

仲有佢個芝士丸啲芝士唔芝士其他都冇咩特別

中辣雞煲
2016-12-31
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$160 (Dinner)
Celebration
New Year's Eve