2021-06-03 2212 views
Join左佢個member,兩位半價既情況下,有生蠔有龍蝦有鴨肝仲想點?食物質素我覺得ok,但生蠔真係要諗諗佢,一個人攞兩隻起碼要30秒,真係為衛生定唔捨得比客食?為衛生又唔見你啲客用完既夾即刻攞去洗?我上次去Playt佢哋真係你用過既夾即是掉去洗!好喇!講返蠔,排鬼死咁長又同龍蝦刺身放埋一齊,攪到兩條隊打哂交咁,係咪應該arrange得好啲?冇管理層行過睇到呢啲問題?我去嗰日長時間得一位師傅開蠔,其他檔口啲師傅得閒到吹水!所以我覺得係酒店唔想比客食咁多蠔既安排,若然唔係就安排失誤,啲酒店管理層檢討下啦!有冇peak hour落去望吓個場咩環境?

• 鴨肝,冬菇串燒,粟米羹