2024-05-03 438 views
同朋友食飯,食到一肚氣😤😤😤😤😤朋友用會員優惠,送燒鵝一隻,去到點菜,我哋都有嗌其他餸,本來食得好開心,點知好戲在後頭……收錢嘅時候先至同我哋講,原來隻燒鵝係要照收加一服務費,總共$59.8$59.8唔係貴,但奇怪嘅係,半隻燒鵝原價$248 ,呢隻送嘅燒鵝點解會抬高個價,標價$598 ?更激氣嘅係,我地本身禮貌地問經理點解燒鵝講明係送嘅,但原來要俾$59.8 ?陳經理用好惡劣嘅態度問返我哋「咁我有冇講過唔收你服務費啊?冇講過唔收,就即係收啦! ! !我哋不嬲都有收嘅! ! !你唔俾嗰$60我就報警! ! !」我哋好聲好氣問個經理,可唔可以攞個條款出嚟俾我哋睇清楚?如果真係有寫我哋可以比,但佢話:「我唔會俾你哋睇!我哋不嬲都有收,所以今次都一定要收!!!」今時今日咁嘅服務態度,再加暗黑條款,真係好離譜!個經理仲恐嚇我哋,話要報警,又話我地唔滿意就去消費者委員會投訴,但點都要俾錢先走!本人已中伏,警惕各位街坊……🥲🥲🥲
同朋友食飯,食到一肚氣😤😤😤😤😤

今時今日咁嘅服務態度,再加暗黑條款,真係好離譜!

本人已中伏,警惕各位街坊……🥲🥲🥲