2024-06-15
話說最近大胃王做朋友生日,講到明好食好味牛扒,見西營盤呢間扒房做緊牛扒 All you Can Eat,禮拜二仲要有 Discount,$488 就可以任食牛扒、串燒漢堡扒,遠係遠咗啲,都一於去試下🤣,估唔到又真係物有所值!.前菜 - 意式特色冷盤一坐低叫咗嘢,熱情嘅外國 Staff 就即刻拎左個冷盤比我哋食,3唔同風味嘅火腿、芝士同橄欖配搭住食,開胃又好 Chill!.食完前菜,就到主菜登場嘅時刻啦!份糧超震撼,第一 Round 首先 3 種都各比咗幾份我哋試,完全唔因為係放題就 Hea 你,Feel 到係有心做嘅,牛扒肉味濃、漢堡扒夠曬 Juicy,串燒超惹味,全部超高質,但真係好飽🤣,我食咗 2 輪就已經投降🏳️!好彩朋友夠大食,回番夠本。而且餐廳嘅紅白酒都係任飲,staff 一見你隻杯吉咗就即刻過嚟幫你 Refill,最尾兩個都飲到面紅離場😚.話明慶祝生日,點可以無蛋糕!餐廳慶生氣氛都好好,嗌咗個 Tiramisu 會係蛋糕碟寫名就基本啦,仲要成間餐廳一齊唱生日歌!朋友好開心,我就滿足啦!.整體嚟講如果住港島嘅朋友仔,都好推薦可以嚟試下,揀個 weekend 嚟 Chill 下都
前菜 - 意式特色冷盤
整體嚟講如果住港島嘅朋友仔,都好推薦可以嚟試下,揀個 weekend 嚟 Chill 下都係唔錯選擇!