2023-06-24
同家人一齊慶祝生日同做節 會啱訂私房菜一齊食今次親戚訂呢間位於觀塘嘅私房菜 菜式,十分精緻 叫咗呢味菊子魚,用沙巴龍躉兩斤做,起肉,走油成球配特製柚子醬香脆得黎有酸酸甜甜 十分可口又叫左避風塘炒大肉蟹,必食之選唔鍾意辣,可以簡花雕雞油蛋白蒸,有小朋友可以花雕另上又得親友打電話預訂左味辣酒花螺,因為必須預定,才有得食。朝早師傅親自去街市挑選花螺蟹油銀芽炒麵,我哋專誠嚟食這個炒麵,食到師傅落左好多心機炒,夠香夠鑊氣滷水拼盤,有手撕雞,豬大腸 正金錢肚蒜蓉粉絲蒸蟶子皇,一般食店粉絲鋪面,呢度師傅會粉絲鋪底蔥油雞 雞肉柔嫩又滑 蔥油掂到不禁齋食下 士多啤梨骨,必試 酸甜又colourful 我至愛踏雪金巢材料:金勾翅,瑤柱,金華火腿,燉蛋白,芋頭造成的雀巢, 椒鹽各種菇類好精緻仲有香滑嘅雲呢拿布甸附送所為完美的一餐社交平台美食谷推薦而且免開瓶費切餅費免加一慶祝生日 一大班朋友親友聚會啱重可以幫忙設計埋想食嘅菜單御膳 (觀塘)觀塘敬業街65-67號敬運工業大廈12樓F室
今次親戚訂呢間位於觀塘嘅私房菜 菜式,十分精緻 叫咗呢味
滷水拼盤,有手撕雞,豬大腸 正
蔥油雞 雞肉柔嫩又滑 蔥油掂到不禁齋食下
士多啤梨骨,必試 酸甜又colourful 我至愛
踏雪金巢
仲有香滑嘅雲呢拿布甸附送