2020-06-09 50 views
呢間車仔麵非常之近小妹公司,平時一到食飯時間,就見店裏人來人往!所以今日特登選了人流較少嘅時間,放工去接埋囡囡過嚟,就啱啱好😎⭐️麻辣鴨血~呢度嘅麻辣做得好出色,麻同辣嘅比例啱啱好,鴨血非常之入味,係一款Encore又encore嘅菜式,估唔到普通車仔麵店都食到咁正宗嘅川菜口味👍⭐️醉雞翼~醃得入味,而且夠熱,明顯係喺雪櫃浸住,然後order嘅時候,先攞出嚟煮返熱,好特別👍⭐️黑松露雞肉餃~內裏有木耳、雞肉、同埋好香嘅黑松露,店家完全冇吝嗇,成粒餃充滿咗黑松露香味,出面好少食到👍⭐️油菜~夠熱和新鮮,學阿媽話齋,菜真係要多油先至煮得好食,不過我略嫌佢啲油多咗少少,對於我呢個減肥人士來講,下次都係叫返菜湯穩陣啲😄⭐️麻辣米線~因為食完佢個麻辣鴨血,太正,😄所以跟手叫埋米線🍜,米線裏面有芽菜、芫荽、辣椒乾、炒香嘅芝麻,又麻又香,米線都煮得啱啱好,每條都吸收左麻辣嘅香味❤️大愛✨回頭率十足✨

✨回頭率十足✨