2021-08-15
2021年8月9日 星期一今晚同老婆嚟到呢間好耐都冇食過既cafe,之前食過一次覺得水準唔錯,不過當時係食下午茶,而今次就嚟試佢嘅晚餐晚市套餐都有幾多選擇,而且價錢唔算太貴,包埋餐湯同餐飲,甚至仲可以叫all day breakfast食添!!另外仲留意到可以叫刨冰,相信好少Cafe會提供,但係可惜老婆有咗身孕唔食得,所以最後我哋叫咗兩個晚餐set先來嘅係餐湯,粟米忌廉湯,一啲都唔稀,有好濃郁嘅粟米味,熱辣辣味道啱啱好至於餐飲就要左蘋果汁,飲落去都幾大杯,而且就算冇加冰都好夠凍,飲落去甜甜地幾清新主菜方面有奧斯芝士和牛漢堡配薯菜,完全足夠一個人食,因為有好多沙律菜同薯條,沙律菜仲要加上我老婆最鍾意食嘅麻醬添,新鮮又夠爽口,而薯條都幾脆口,可以另外加茄汁點黎食成碟主菜既和牛漢堡好厚身,一切落去肉汁即刻流晒出嚟,煮得岩岩好,唔會過熟之餘又夠肉味,配埋溶溶地既芝士簡直冇得彈至於另一款主菜就係牛肝菌雜菌意大利飯,黎到嘅時候已經有好香既菌味,配料好豐富,每一啖都食到唔同嘅菌類,意大利飯幾有咬口,唔算太生埋單加左一每人都係百幾蚊左右,cafe黎講都幾高質素
埋單加左一每人都係百幾蚊左右,cafe黎講都幾高質素