2013-03-12
從朗豪坊行過黎不用10分鐘. 但越行入一條街就越靜. 終於比我地搵到用table map 訂左9點. 去到岩岩好9點. 但未有位.最後要9點45分先有位. 眼見每台客都係正在用膳. 打邊爐既打邊爐. 職員都騰唔到台比我地.雖然職員好好禮貌. 但係等左咁耐都真係有d 火火地希望店方會改善下. 差不多到訂座時間就先預留座位.落單既時候又因為太晚, 好多想食既野已經沽清..最後叫左10個小菜 + 1 個雞煲好采我最喜愛既泰式生蝦未沽清. 蝦挺大隻. 蝦肉爽口. 加塊蒜片伴以泰式汁. 正! 唯醬汁不夠酸及落唔夠香葉雞煲夠惹味. 小辣剛好適合我唔係好食得辣既人. 之後再叫手切肥牛加入. 索入精華蠔餅唔夠脆燒大蝦又好正! 蝦膏好香. 啖啖肉ps: 我以為店方會自動自覺把用table map 訂位送的三文魚刺身拿來. 大概食到一半都未有. 應該忘記了吧. 一提完店方就拎黎三文魚可能唔係幾夠凍, 覺得麻麻地而已
雖然職員好好禮貌. 但係等左咁耐都真係有d 火火地
希望店方會改善下. 差不多到訂座時間就先預留座位.
落單既時候又因為太晚, 好多想食既野已經沽清..
最後叫左10個小菜 + 1 個雞煲
蠔餅唔夠脆
燒大蝦又好正! 蝦膏好香. 啖啖肉
三文魚可能唔係幾夠凍, 覺得麻麻地而已
Other Info. :
強記真係好抵食! 難怪佢身處比較偏的位置, 仍然有好多棒場客!