2008-12-27
2008年12月27號 - 下午4點幾左右我開頭無唸住食下午茶。 但是去到太子的時候就忍不住要tea一tea先。 見到一間幾老字號的文華冰廳就唸住試試他們la。入到去就看看他們有什麼野食先。 Um。 種類都好多。 好難揀。 最後就揀左個麵包+火腿蛋, 叉燒公仔麵&奶茶(23)。它們好快來到la。 試試先。 Um。 奶茶都好好味呀。 夠濃同甜。 適合我的口味。 麵包同蛋味道好好。 叉燒公仔麵煮得好好。 叉燒的味道好好, 但是覺得有點硬。 食左之後就覺得不夠, 所以叫多個腿蛋包 (6)。 試試先。 Um。 覺得比較冷。 不過味道好好。總括來講覺得好滿意。 環境覺得比較隱蔽。 但是舒服同乾淨。("經濟同地道米芝蓮" 一粒星。 味道好好。 環境好好。 有懷舊feel, 但是比較隱蔽。 無安全感。 服務好好。 店員好nice)
總括來講覺得好滿意。 環境覺得比較隱蔽。 但是舒服同乾淨。