2024-04-24 20 views
成日都嚟尖沙咀,都係第一次行入呢一個地底商場,原來樓下呢度好多唔同嘅食肆可以選擇!我就嚟咗呢間越南菜試一試佢行到最入先見到佢食物種類都幾多選擇🦀軟殼蟹撈檬軟殼蟹好多膏,炸得好酥脆,又大大隻👍🏻配上清爽嘅撈檬,都幾夾👍🏻🍜河內特色綜合河粉 入邊有好多料,例如牛肉、扎肉、香葉卷等等,非常足料,夠晒飽😋🍘炸蝦餅可以用平啲嘅價錢加個小食,於是我揀咗蝦餅😋炸得好香口,口感好實在🫔鮮蝦米紙卷食越南嘢點會唔叫米紙卷!配上啲魚露醬,層次好豐富🧋椰果椰汁西米露跟煮食嗌加$12就可以加特飲‼️非常之抵食。-總結:最後埋單兩個人食咗大約$270左右,食到兩個主食、兩個小食、一杯飲品,個人認為係尖沙咀嚟講性價比都幾高‼️推薦大家嚟到可以試吓😋

行到最入先見到佢

食物種類都幾多選擇

🦀軟殼蟹撈檬

🍜河內特色綜合河粉

🍘炸蝦餅

🫔鮮蝦米紙卷
食越南嘢點會唔叫米紙卷!配上啲魚露醬,層次好豐富

🧋椰果椰汁西米露
跟煮食嗌加$12就可以加特飲‼️非常之抵食。
總結:
😋