2024-12-22
經過呢間好似茶餐廳,但其實食既野一D都唔係茶餐既野食。裝修好乾淨,好高猛。佢既野食係日式,好多選擇。前菜我地叫左個軟殼蟹沙律,嘩,佢係成隻軟殼蟹上菜,仲有好多蟹籽!份量好足!評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5我地叫左一個石鍋烏冬,佢幾好喎,有唔同湯底,我地叫左豆乳豬白湯。黎到既時候,個石鍋勁熱,啲湯仲好滾!評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5跟住我地叫左個和牛漢堡扒咖哩蛋蓋飯!咖哩又係可以選擇唔同味道!!黎到既時候,睇得出個滑蛋真係滑既,個咖哩汁都唔會好少,足夠撈埋啲飯一齊食!唔錯唔錯!評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5我地仲叫左個白酒青口,佢配兩塊蒜蓉包,好脆;白酒唔會好苦,青口係藍青口,細細啖,好食!評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5因為我地真係好肚餓,叫左個柚子雞翼小食!好好食喎,剛剛炸起,就淋上柚子醬,酸酸甜甜,加埋個沙律,幾好!評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5雖然食左好多野,但其實唔係好貴架咋,每人都係200有找,所以大家快啲去試下!整體味道指數:😋😋😋/5性價比:💰💰💰💰/5環境:❤️❤️❤️/5服務:✅✅✅/5
佢既野食係日式,好多選擇。 前菜我地叫左個軟殼蟹沙律,嘩,佢係成隻軟殼蟹上菜,仲有好多蟹籽!份量好足!
評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5 我地叫左一個石鍋烏冬,佢幾好喎,有唔同湯底,我地叫左豆乳豬白湯。黎到既時候,個石鍋勁熱,啲湯仲好滾!
評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5 跟住我地叫左個和牛漢堡扒咖哩蛋蓋飯!咖哩又係可以選擇唔同味道!!
評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5 我地仲叫左個白酒青口,佢配兩塊蒜蓉包,好脆;白酒唔會好苦,青口係藍青口,細細啖,好食!
評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5 因為我地真係好肚餓,叫左個柚子雞翼小食!好好食喎,剛剛炸起,就淋上柚子醬,酸酸甜甜,加埋個沙律,幾好!
評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5 雖然食左好多野,但其實唔係好貴架咋,每人都係200有找,所以大家快啲去試下!
整體味道指數:😋😋😋/5
性價比:💰💰💰💰/5