今次上嚟分享我嘅好味發現—繼光香香雞!🍗 首先同大家講下我點樣中招嘅,系呢,我行過去時,一陣突如其來嘅香味攻陷咗我嘅嗅覺,無計,跟住鼻就入去咗。點知店裏面更加系一個香天香地嘅樂園!😍首先黎個“香香”,啲雞件外皮炸到金黃又鬆脆,一啖咬落去,啲肉汁隨即喺口中爆發,真系夠晒juicy,好入味,爽口到不得了,真系一啖再啖!跟住試埋“台嗑三塊雞”,保證食咗之後不後悔,每片雞都好過癮,肉厚得嚟細嫩,調味得好,一啖咬落去辣度啱啱好,過癮!真系啖啖肉,啖啖滋味。最後嘗嘗“酥炸魷魚”,宜家講起都仲喺度流晒口水。😋 魷魚絲咬落去勁彈牙,而且唔會太硬或太軟,外層嘅酥炸面衣恰到好處,既香又唔油膩,呢個就係我講嘅完美魷魚絲標準。總括嚟講,我今次喺繼光香香雞嘅食驗好正!若果你有興趣揾啲新鮮、可口、真心實意嘅下酒好物,無論你喺邊度,飛住箭步過嚟試下啦!👍