托呀姨嘅福❤️今晚加料有餸🤣原本諗住外賣唔寫啦😋點知到訓教前仲有陣麻香味🤪不得了!食物秘製麻辣雞煲 - 必試送餸一流!我個人唔係好食辣都勁掛住雞煲🤣🤣🤣呢個餸食完係會令你條脷👅先有辣嘅味,後有又麻又酸嘅刺激🎢撈飯一流🤓麻辣豬耳 - 必試應該係一樣汁秘制?🙈又係先辣後麻!但因為係豬耳!勁爽!我食咗2舊,已經俾人搶晒😵‍💫超好食!愈食愈開胃!🤪涼拌牛肚 - 必試呢個係凍嘅!個牛肚勁爽脆!同埋都有好多舊❤️❤️❤️椒鹽雞翼 - 小朋友之選🧒🏻👦🏻頭先個啲辣野實在唔岩小朋友食🤣🤣所以一開蓋已經俾卡樂b偷食一舊🤓好香椒鹽味,外面仲有小小脆脆口感!入面啲雞肉又嫩又入味…最後因為唔夠雞翼😵‍💫2兄弟爭食下次嗌多份先得蜜汁烤豬肋骨 - 媽咪之選呢個好好食😋又可以令小朋友安靜嘅食物🤣就係揸住一枝骨密密咬🙈我就可以快快脆脆食其他野🤪呢個其實啲用好冧,因為連骨,所以肉味香濃。其實啜下枝骨,你又會發現佢個蜜味都仲有!滷水拼盤 - 小朋友之選好香嘅醋味❤️魚仔餅勁愛呢個,一個2歲人仔,剪啲腩肉俾佢,食到一碗仔飯😋叻叻☺️特別資訊原來呢間野自取係要係後巷行樓梯上一樓,而呢到係好多間餐廳廚房。啲車手就會係呢到好似智能櫃咁簽到

食物

蜜汁烤豬肋骨 - 媽咪之選
呢個好好食😋又可以令小朋友安靜嘅食物🤣

滷水拼盤 - 小朋友之選

特別資訊

原來呢間野自取係要係後巷行樓梯上一樓,而呢到係好多間餐廳廚房。啲車手就會係呢到好似智能櫃咁簽到拎餐走!
係等外賣其間同人吹水,原來呢到大部分都係送西環區,中環都送唔到,原因係要保住食物質素👍🏻

咁樣外賣自取又幾好喎❤️❤️❤️😆
2021-12-13