2018-08-10 2785 views
雞煲加火鍋,而且任食時間有2個半鐘,足夠我們輕輕鬆鬆慢慢品嚐。店內環境明亮舒服,枱與枱之間闊落,而且冷氣充足是食火鍋良伴。無論任食美國肥牛或任食安格斯牛肩胛或任食高級安格斯牛小排,三重芝士雞煲及麻辣雞煲 + 60多款火鍋配料 + 多款飲品都是任飲任食。可以試完芝士雞煲,再試麻辣雞煲。麻辣雞煲,雞煲有大中小BB辣,我們叫了小辣。雞煲一開蓋就聞到好香的麻辣味,香氣四溢,雞肉好嫩好滑,而且每件雞都被濃郁的麻辣汁包圍,正,我們好快就將雞煲清晒,由於同行唔食芝士,所以就無試芝士雞煲,下次要搵個芝士控一齊食先得。我們吃了雞煲後,由於想試多些口味,所以加了$38換了一個麻辣拼香茜皮蛋鴛鴦鍋。香茜皮蛋鍋好濃郁好足料,有起碼一隻皮蛋在鍋內,麻辣鍋香濃。火鍋配料我們款款也叫一些,安格斯牛肩胛肉味濃厚度切得剛好,鵝腸、水魷、牛柏葉爽脆配麻辣湯一流,白鱔片、脆鯇、海蝦新鮮,黑豚肉、羊肉、牛舌肉味香濃。還有不能錯過的自家制咸蛋炸魚皮,上枱仍是熱的,食落香脆不油膩,浸落湯咸蛋少許溶化食落又另一番風味。
雞煲火鍋,而且任食時間有2個半鐘,足夠我們輕輕鬆鬆慢慢品嚐。店內環境明亮舒服,枱與枱之間闊落,而且冷氣充足是食火鍋良伴。

飲品
調味

麻辣雞煲雞煲有大中小BB辣,我們叫了小辣。雞煲一開蓋就聞到好香的麻辣味,香氣四溢,雞肉好嫩好滑,而且每件雞都被濃郁的麻辣汁包圍,正,我們好快就將雞煲清晒,由於同行唔食芝士,所以就無試芝士雞煲,下次要搵個芝士控一齊食先得。

皮蛋莞茜拼麻辣鍋

鮮蝦雲吞,鮮蝦水餃,黑椒腸,蒜蓉腸,魚皮鮫
咸蛋炸魚皮
紅薯粉,韓國麵
2018-08-08
$238 (Dinner)
飲品
調味