2023-06-04 988 views
朋友知道我係雞翼控特登約我嚟WingmanWingman主打法國無激素雞翼有十多款口味配搭有啲口味都係第一見 絕對有新意 Load O’ Birds 24Wings $398(24隻雞翼-4款口味+2個款菜)4款雞翼口味:分別乾身/濕身口味各兩款Dry rub 乾身口味Cajun Spice 紐奧良香紛 微辣配上青檸汁 好特別Espresso BBQ 咖啡燒烤醬咖啡燒烤醬最有驚喜 個人認為最好味 Saucy 濕身口味Buffalo 水牛城醬汁好濃郁 甜甜辣辣 好惹味Thai Sweet Chilli 泰式酸甜醬甜酸醬永遠唔會輸 加上炸蒜 非常香口全部熱辣辣嘅雞翼,外皮夠脆,肉質嫩滑 仲好入味 個人鐘意食咖啡燒烤醬 泰式甜酸醬 有驚喜配菜:Wingman Avo 火炙牛油果Stuffed Portobello Mushroom 烤蒜龍蒿大啡菇個人覺得兩款配菜都啱口味,本身好鍾意食牛油果,第一次食火炙 幾特別 大啡菇加多蒜 完全吾乾身 整得好好味Fresh Lemonade x2 $100 Wingman仲有雞翼放題,下次一定要嚟挑戰下,睇吓可以食到幾多隻先整體來說,環境唔錯,食物水準高
朋友知道我係雞翼控

特登約我嚟Wingman
Wingman主打法國無激素雞翼

有十多款口味配搭
有啲口味都係第一見 絕對有新意

Load O’ Birds 24Wings $398
(24隻雞翼-4款口味+2個款菜)

4款雞翼口味:分別乾身/濕身口味各兩款

甜酸醬永遠唔會輸 加上炸蒜 非常香口

配菜:
Wingman Avo 火炙牛油果

Fresh Lemonade x2 $100

整體來說,環境唔錯,食物水準高,一定會再來

2023-05-31
$250 (Lunch)
  • 泰式甜辣醬
  • 火燒牛油果