2019-06-24 421 views
放左工入來呢區買D野。未夠鐘食晚飯,買個雞蛋仔醫肚仔先。話說新蒲崗都有間629,那間上過報比較出名。呢間個名一模一樣,唔知有無關係? 是旦啦! 都試下啦! 好肚餓呀! 小店得一個後生姨姨舖,當日唔算太多人。前面都係1-2個人等緊。我ORDER 完之後又有1-2個人光顧。我叫左個朱古力味蛋蛋,見佢加左好多朱古力碎! 等了1-2個字就有得拎了,姨姨認得我,好有禮貌咁同我講: 「你個雞蛋仔拎得了」。條街好熱,咁有禮貌都覺得抵返。雞蛋仔望落幾靚仔,粒粒都係完整無缺。拎到手即刻試試先~外脆內軟,朱古力碎夠多,食落好有朱古力味。 不過食到尾段(利申,前後大慨15分鐘內),D 蛋蛋變軟身左...OVERALL:優: - 店員有禮貌又親切- 等候時間合理- 朱古力足料- 開頭都係外脆內軟- 價錢幾平劣: - 好快就軟身左, 建議快D食用完畢- 食完成手朱古力記得自備紙巾
放左工入來呢區買D野。未夠鐘食晚飯,買個雞蛋仔醫肚仔先。

是旦啦! 都試下啦! 好肚餓呀!
我叫左個朱古力味蛋蛋,見佢加左好多朱古力碎!
條街好熱,咁有禮貌都覺得抵返。
雞蛋仔望落幾靚仔,粒粒都係完整無缺。
拎到手即刻試試先~外脆內軟

- 朱古力足料
- 開頭都係外脆內軟
- 價錢幾平

劣:
- 好快就軟身左, 建議快D食用完畢
- 食完成手朱古力記得自備紙巾
2019-06-20
Waiting Time
8 Minutes (TakeAway)
$21 (Tea)