2019-10-17 80 views
去馬鞍山盈健睇醫生,原來轉彎位有間新鋪開張,有野飲有甜品仲有小食。叫左雞蛋仔雪糕新地 ,真係好鬼靚!佢地係即叫即整,所以都要等一等家。雞蛋仔都幾脆,唔會好薄!除左雞蛋仔同雪糕,其實仲有一大舊cream,士多啤梨醬同珍珠,珍珠都幾煙靭。雪糕簡左一款係特濃朱古力布朗尼,好香濃朱古力味,唔會好甜,連埋雞蛋仔一齊食都唔錯,但同士多啤梨醬唔係太夾。另一個就簡了忌廉曲奇,lee個比特濃朱古力布朗尼甜dd,但反而佢同士多啤梨夾d,好味。見到有水果四季春百香果茶 我緊係要試啦,叫左大size,都真係幾大柸。味道調得唔錯,但生果就少左d。雞蛋仔雪糕新地可以encore $25蚊抵食。

雞蛋仔雪糕新地可以encore $25蚊抵食。