2021-11-05 2422 views
Staycation package入面包埋嘅自助早餐 習慣早起嘅我哋係當日第一台客人入場 揀咗餐廳為數不多嘅窗口位🌅不過食食吓就後悔啦 因為陽光會開始曬住半邊面 所以都唔建議大家早餐時間坐窗口位☀️自助早餐來講 呢度都算多嘢食 同埋最緊要啲嘢企企理理 麵包種類繁多🥖🥞🥨🧇🥯🍞🥐比較少見嘅酥皮類都有頗多 但係當日嗰個烘麵包機溫度超級高 行近半步都感覺超級熱 何況啲麵包 一放落去就燶晒😫其他食物嘅表現不過不失 感覺上佢嘅中式食物比起西式早餐更有特色同埋表現得更好👏🏻👏🏻推介佢哋嘅中式炒麵同埋滷水雞翼💕兩樣嘅調味都好足夠 食厭咗西式早餐嘅朋友 呢度嘅中式早餐可以一併👍🏻👍🏻

2021-09-09
Type of Meal