2017-09-07 1503 views
今年生日就去左銅鑼灣Penthouse度食生日晚飯!一上到去就有侍應帶左我地一個向住維港既座位度坐,感覺好享受!我地都睇左個餐牌好耐,睇住樣樣都好想食!但一睇到個set menu既時候,見到啲choice都幾岩食,最後就決定叫左兩個2人set menu!$1300幾蚊一個set menu,都算係幾抵食!(但因為太興奮,無影曬所有野食😂)唯其我最鐘意既係個Rib eye steak!!!!!!佢啲肉真係好冧滑!同埋個個烘過既蒜同個steak好夾好正!好欣賞呢度既服務態度,每個侍應好好招呼,以客為先!當有員工知道我地想一齊影相,就會主動提出幫我地影相!好貼心!再加上因為係生日飯,就好識做咁幫我屋企人夾驚喜,係最後既甜品度寫左Happy Birthday !見到個陣都覺得好幸福咁!

(但因為太興奮,無影曬所有野食😂)

唯其我最鐘意既係個Rib eye steak!!!!!!
佢啲肉真係好冧滑!同埋個個烘過既蒜同個steak好夾好正!
Crab  Cake

Mushroom   Bisque