2023-06-06 1235 views
在尖東搵食,突然好掛住outback嘅黑糖麵包, 決定去附近outback食晚餐。🥖熱辣辣,配埋cream,少少溶溶地,好好味,2者超級夾,超級好味😋。我哋食完一個,忍唔住再嗌staff俾多一個我們。叫咗crabcake沙律,沙律菜好新鮮,牛油果都成大半個,加上紅柚子,非常清新。上面再放咗三件蟹肉餅,煎得香脆👍小食點咗蟹肉釀蘑菇,雖然細細粒但係都好滿嘅蟹肉👍冇欺場。朋友最愛steakhouse nachos, 粟米片好脆,牛肉碎混入芝士,芝士有拉絲,配埋粟米片,是不錯嘅頭盤baby back ribs都算係佢哋嘅signature dish, 好好味,剛剛燒好熱辣辣,醬汁唔會搶走肉嘅味道👏,薯條亦鬆脆可口。餐飲選檸檬茶,可以無限添飲😊總結:食物質素keep到高,樣樣嘢都好好食,尤其黑糖麵包and baby ribs,令人回味無窮😋。

小食點咗蟹肉釀蘑菇,雖然細細粒但係都好滿嘅蟹肉👍冇欺場。

餐飲選檸檬茶,可以無限添飲😊

總結:
2023-06-03
$280 (Dinner)
  • 黑糖麵包
  • 燒肉醬味豬肋骨