(Non-member)
2008-05-17 3 views
今日2:50pm諗住同朋友食個下午茶,去到呢間磐田坐底,無咩下午茶好揀,一碟壽司+一杯飲品$14,另加壽司就$6件,咁同就咁散叫壽司有咩分別。揀無可揀,就食個拉麵下午茶啦!叫既時候,個waitress話未夠鐘,要等三點喎,好心未夠鐘,就唔好俾個下午茶餐牌人啦!咁算啦,佢話可以叫住先,夠鐘就會上,咁都ok!後來,見到個午餐既賣相好似幾吸引,最後都係叫咗兩個set lunch。咁就出事啦!個壽司套餐簡直唔掂呀!啲壽司唔新鮮都算啦,嚿飯竟然可以好似唔熟咁,超級難食,有啲飯粒竟然係硬,似未熟,又似飯焦咁。我仲見到隔離枱既人,都有叫呢個壽司套餐,只係食咗面頭的刺身,下面嚿飯只食咗幾嚿都頂唔住唔食。話晒都係一間日本料理,壽司咁普通既野,都整都咁既水準,點得架!而且個餐都唔係平,都要$44喎,點可以去到呢個質素!唉!真係唔會有下次啦,話晒間嘢都唔係平呀!一個set lunch都要$40幾喎!呢個價錢既質素唔應該去到咁差囉!

$60 (Tea)