2019-09-23
馬鞍山呢年開左幾間茶店, 呢一間比較唔就腳, 今日終於行落去一試~係匯豐銀行自動電話落去就是了, 比較方便2間小學學生~飲品共有22個選擇, 水果茶, 珍珠奶茶, 沙冰, 奶蓋都有齊!除左飲品, 仲有地道港式小食, 有魚蛋, 牛肉球及燒賣~仲有雪糕雞蛋仔, 可以單叫雞蛋仔, 即叫即整!紫芋椰奶 + 水果白桃茶紫芋好軟滑, 仲有大量紫芋粒粒, 好飽肚水果白桃茶唔係太甜, 白桃味自然, 仲有大量水果係杯內~燒賣 - 肉質實, 有魚味, 唔係街邊 CHEAP野喎! 仲有醬油可以自己再落~雪糕雞蛋仔可以自選口味, 今次食左士多啤梨, 雞蛋仔仲加一球雪糕, 仲有珍珠, 大量的CREAM及士多啤梨醬!雞蛋仔係即叫即整, 好香而且條邊仲係脆卜卜, 雞蛋仔每粒都飽滿, 最正係士多啤梨雪糕內係有士多啤梨肉架!呢個雪糕雞蛋仔我一定要再來ENCORE!!! 勁正呀!! 仲要勁平, 只係$25咋!!
係匯豐銀行自動電話落去就是了, 比較方便2間小學學生~
除左飲品, 仲有地道港式小食, 有魚蛋, 牛肉球及燒賣~
仲有雪糕雞蛋仔, 可以單叫雞蛋仔, 即叫即整!
紫芋椰奶 + 水果白桃茶
紫芋好軟滑, 仲有大量紫芋粒粒, 好飽肚
水果白桃茶唔係太甜, 白桃味自然, 仲有大量水果係杯內~