2020-06-17 3155 views
啱啱新開時食過一次跟住無再去食,點解呢?因為食餐飯好攰,張檯好細,個set 又好多野,又片皮鴨,又小籠包,又麵咁,又無位擺又多功夫又唔夠時間,所以唔會再去,今日我地本來係想去好時嘅cafe , 不過無得book位,walk in 又full咗就轉食呢間。事隔兩年,menu 唔同哂,有碟頭飯同麵,太好了👍,最好笑係樓上酒樓個燒味飯menu 都攞埋落嚟俾我地揀。🤣我要咗個鴨絲湯飯,48蚊,都ok抵,嚟到個樣都唔錯,除咗鴨絲,仲有木耳,冬菇同芫荽,個湯都幾香。埋單見倒原來只收電子貨幣,唔收現金,真係估佢唔倒,雖然呢區真係少老人家,但其實好多外國遊客,唔係個個有八達通,而且只有中國遊客先用Ali pay , 鬼佬好少會有, 尖東喎?真係唔預有外國人?定食個飯50蚊look 咭?🤔🤔
鴨絲湯飯
2020-06-17
$48 (Lunch)