2014-04-08 1219 views
奶醬脆多自從在電視上出現後,一直很想吃,但兩間分店的位置,都唔常去,懶得就懶無去食。直至早幾日,在facebook看到這店的廣告提到,"奶醬脆多供應到4月7日",好,就的起心肝放工走去食!這店一向很多人棒場,未知是否電視效應下,在星期一的晚上,把店外的位置到旁邊的樓梯都塞滿了吃雪糕人潮。到達門口,已經比人潮嚇呆左,不過order 左後,大概等五分鐘就有得食,都算好快手 食第一啖,反應係: "好好味呀,幾得意wor,真係好似食緊奶醬多咁"食多兩啖,反應係: " 唔 .... 我想食雪糕呀,佢好多粒粒係度 (麵包脆脆)"食到一大半,反應係: "呢杯雪糕食到好累,好多野要咬"哈哈,所以結論係, 好食, 但如果無咁多脆脆會食得舒服好多!
奶醬脆多

食到一大半,反應係: "呢杯雪糕食到好累,好多野要咬"

2014-04-07
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$44 (Other)
奶醬脆多