2023-02-01
✨斗滾 ✨ 一次過滿足你3個願望🤩呢間又係好多人食好難book位 呢日閒日咁岩wtsapp book到5個人食(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)🌶️麻辣雞煲🐓首先打響頭炮嘅係麻辣雞煲 我哋叫咗BB辣有個timer係隔離 每2分鐘要炒一炒 total要炒4次 仲可以加埋芫荽一齊炒 好香好入味 我地忍唔住encore٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 雞煲係無限refill㗎! 🐟海鮮盛宴 🦐雞煲食到咁上下記得要同伙記講可以上蒸海鮮 (要等15分鐘左右)一見到海鮮盛宴真係忍唔住嘩咗聲 因為真係好震撼非常打卡able 蒸海鮮係斷人頭計 所以越多人食打卡就越有氣派(*≧ω≦)蒸海鮮主要係用蒜蓉蒸 有鮑魚、扇貝、蟶孑、花蜆、龍躉、海蝦 仲有蒜蓉粉絲同烏冬 海鮮好新鮮不過部份海鮮有少少沙(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)🥩打邊爐🍲然後到湯底 我哋叫咗養生蟲草烏雞湯 可以就咁飲 好足料 應該無落味精 仲可以解解雞煲嘅膩再上路(*☻v☻*)飲完之後就可以叫佢加湯開始打邊爐 like fb/ig送手切牛頸脊同黑豚肉 可以任叫同任食出面嘅火鍋配料飲品同甜品 不過可以揀嘅肉唔多(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)總括嚟講食得非常開心又滿足 簡直係味覺同視覺嘅享受 食完不斷推介朋友食
🌶️麻辣雞煲🐓
🐟海鮮盛宴 🦐
🥩打邊爐🍲
總括嚟講食得非常開心又滿足 簡直係味覺同視覺嘅享受 食完不斷推介朋友食 呢個價錢性價比算高 好想再encore! ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
Rating
👅好食:9/10
🏠環境:8/10
👍🏻推薦:9/10
人均消費:
$268加一 (星期一至四)
$298加一(星期五至日)
📍斗滾
尖沙咀山林道38號銀座38 12樓