2022-09-19
呢間餐廳分有室內同露台戶外位置🥰晚上露台戶外嘅位置,燈光柔和,非常浪漫有情調,好適合情侶、朋友談心,而且餐廳嘅食物款式亦非常多晚餐我哋點佐😉✨原盅椰青🥥大頭蝦冬陰功🌶店舖用佐原隻椰青盛裝冬陰功湯上,味道比平常嘅冬陰功湯額外帶點椰青嘅香味,椰肉鮮甜肉厚,酸辣度適中👍🏻✨泰北椰汁蟹肉伴青瓜平時嘅泰式開胃小食都係酸酸辣辣,而呢款以椰汁為主幾嘅小食,非常特別,醬汁入邊除咗食到有蟹肉同椰汁之外帶仲帶有檸檬香葉嘅味道,配搭青瓜一齊食爽甜又清新,非常好餸飯👍🏻✨沙嗲牛肉、豬肉串燒 兩款串燒嘅肉質都好軟淋,即使唔點醬汁都非常夠味,特別推薦串燒豬,肉嫩Juicy👍🏻👍🏻✨招牌冬陰功海鮮炒飯炒得夠鑊氣👍🏻👍🏻食前記得加埋青檸汁😍😍味道酸酸甜甜帶小小辣,香口又惹味✨White Temple 以水蜜桃🍑同益力多乳酸做主調,帶小小荔枝味,屬於偏甜嘅Cocktail加上baby pink嘅顏色配紫色玫瑰花冰粒,粉粉嫩嫩非常少女🥰
呢間餐廳分有室內同露台戶外位置🥰
晚上露台戶外嘅位置,燈光柔和,非常浪漫有情調,
好適合情侶、朋友談心,而且餐廳嘅食物款式亦非常多
晚餐我哋點佐😉
✨原盅椰青🥥大頭蝦冬陰功🌶
✨泰北椰汁蟹肉伴青瓜
✨沙嗲牛肉、豬肉串燒
✨招牌冬陰功海鮮炒飯
✨White Temple