2023-06-09
最近旺角新開咗間露營風火鍋店,真係充滿住露營元素,啲櫈係露營用既摺櫈,連個爐都係用卡式爐,仲有好多露營裝備做擺設,真係好似露營緊🤣岩岩開張有個新張優惠套餐,只要like, follow & share FB同IG page就可以以優惠價$680享用!!😍🔸⛺️新張優惠套餐 $680🐔花膠雞鍋(半隻)湯底係花膠雞鍋,每日限量20份only!! 因為要熬十幾個鐘🥹 店員叫我哋飲咗雞湯先,之後再幫我地將隻雞剪件,然後就可以開始放嘢落去打邊爐😝 雞湯真係好濃郁,仲要真係有好大塊花膠,成個湯好濃稠,真材實料👍🏻 完全覺得有滿滿嘅膠原帶白🥹呢個套餐仲有:1. 安格斯牛小排2. 中山脆肉鯇魚片3. 韭菜鮮肉餃4. 濕炸枝竹5. 黑白無常6. 水晶粉7. 油麥菜8. 秀珍菇9. 蓮藕片仲可以送炸饅頭!🥤汽水$15/罐真係好豐富,兩個人食到好飽🤰🏻安格斯牛小排份量幾多,而且牛味濃郁😋 黑白無常係白色嘅墨魚丸同黑色嘅墨汁墨魚丸,口感彈牙,入面仲有一粒粒嘅墨魚肉🤩 水晶粉類似薯粉,比起薯粉再黏啲,好入味🤤非常鍾意呢間火鍋店,好有特色,而且環境好靚好整潔,好舒適,嘢食都好好食,花膠雞
🔸
⛺️新張優惠套餐 $680
🐔花膠雞鍋(半隻)
呢個套餐仲有:
6. 水晶粉
7. 油麥菜
8. 秀珍菇
9. 蓮藕片
仲可以送炸饅頭!
🥤汽水$15/罐
非常鍾意呢間火鍋店,好有特色,而且環境好靚好整潔,好舒適,嘢食都好好食,花膠雞湯好用心,超級推薦💯