2023-12-06
呢間都算係旺角少有嘅高質西餐,食物質素同服務都特別好。望住黃昏晚霞氣氛特別浪漫💕。記得book定窗口位。🦪愛爾蘭石蠔 $38/1🦪法國吉拉多生蠔 $48/1愛爾蘭石蠔味道鮮甜,海水味唔重。法國吉拉多生蠔相對地味道比較細緻。兩款都非常易入口。🥂Prosecco $96/2清爽順滑,果香又重。✨香煎蟹餅伴青檸珍珠 $138外層炸得香口,裏面啖啖都係鮮甜嘅蟹肉。配青檸珍珠油膩感大減。✨番茄水牛芝士沙律 $138番茄清甜而且完全冇青味,估唔到配青醬會咁夾。✨焗波士頓龍蝦尾海鮮意大利飯 $288龍蝦尾彈牙又鮮甜。意大利飯口感啱啱好,吸收晒海鮮嘅鮮味。味道微酸幾開胃,冇平時意大利飯嗰種飽飽膩膩嘅感覺。✨燒美國安格斯熟成西冷扒 $480肉質有少少咬口但冇咩肉質嘅纖維感。西冷扒經過熟成味道特別濃郁,而且仲越𡁻越香。✨焗火焰雪山 $98外層微暖,裏面嘅雪糕冰凍清新。甜度唔高,又有濃濃酒香。滿滿儀式感,味道都唔錯。
🦪愛爾蘭石蠔 $38/1
🦪法國吉拉多生蠔 $48/1
🥂Prosecco $96/2
清爽順滑,果香又重。
✨香煎蟹餅伴青檸珍珠 $138
✨番茄水牛芝士沙律 $138
番茄清甜而且完全冇青味,估唔到配青醬會咁夾。
✨焗波士頓龍蝦尾海鮮意大利飯 $288
✨燒美國安格斯熟成西冷扒 $480