2021-06-22
晌火鍋之塔(大鴻輝)嘅頂樓有一間好抵食嘅火鍋放題店我幾欣賞佢嘅湯底、燒物同炸物仲有阿波羅朱古力脆皮雪條!🤩勁正!野飲選擇不少,除咗汽水仲有楊協成系列啤酒亦係唔少得嘅🍻.湯底我哋叫左麻辣+花膠雞鴛鴦鍋,麻辣個款好濃、好夠味,啲食物烚完都會食到個湯底嘅味,好正!花膠雞材料超多!花膠好大條,啲雞件好滑,好好味😋!.🔸套餐包括以下,各一份:▪️刺身拼盤▪️泰式生蝦配秒製醬汁▪️海鮮拼盤泰式生蝦啲蝦幾新鮮爽彈,醬汁酸酸辣辣、有啲蒜香,幾開胃。刺身、海鮮拼盤都算多款,亦都幾新鮮,唔錯。.🔸任食:▪️有🐖🐮🐓▪️各款丸類、響鈴、蟹柳▪️鮮蔬菜、豆腐、蜂巢豆腐▪️芝士、火腿▪️多款雪糕、阿波羅雪條▪️炸串▪️燒▪️汽水、台灣茶、碧泉、楊協成、咸檸梳打牛肉嘅脂肪分布平均,所以食落都好鬆軟,有牛味。豬肉個質地就更彈牙,肉味好香。而佢哋嘅炸串同燒烤好有驚喜😋!燒烤可以揀醬燒/鹽燒/孜然味,大推孜然味,燒得好香,好夠味!炸串款都多,有炸蝦🍤!淨係食串燒都夠抵!另外,飲品大推咸檸梳打👍🏻,星加坡🇸🇬造,咸檸味好真,又唔太甜,好好飲!
有一間好抵食嘅火鍋放題店
我幾欣賞佢嘅湯底、燒物同炸物
仲有阿波羅朱古力脆皮雪條!🤩勁正!
野飲選擇不少,除咗汽水仲有楊協成系列
啤酒亦係唔少得嘅🍻
🔸套餐包括以下,各一份:
▪️刺身拼盤
▪️泰式生蝦配秒製醬汁
▪️海鮮拼盤
🔸任食:
▪️有🐖🐮🐓
▪️各款丸類、響鈴、蟹柳
▪️鮮蔬菜、豆腐、蜂巢豆腐
▪️芝士、火腿
▪️多款雪糕、阿波羅雪條
▪️炸串
▪️燒
▪️汽水、台灣茶、碧泉、楊協成、咸檸梳打