2023-07-06
好多人講佢嘅午餐,但係晚餐就少啲講。咁啱尋日食嘅晚餐係佢哋第一日轉Menu,侍應仲特登過嚟問咗我哋攞評語添。嘢食嚟講不過不失,份量都幾大份。頭盤我哋嗌咗吞拿魚,吞拿魚好大舊,口感,個汁都幾清新,配埋薯片個口感都幾得意。不過個鵪鶉蛋就略嫌有啲唔夾,好似分開兩道菜咁。之後面course有豬肉,果汁都係酸甜同豬都幾夾,有驚喜嘅係下面啲椰菜花,煮到好淋,同酸甜嘅汁意外地夾。之後到咗Baby Chicken,好貼心咁樣切咗四舊俾我哋,每個人都有雞髀食。雞嘅外皮烤到恰到好處,有炭燒嘅香味。入邊嘅肉都唔會太過鞋,配埋個肉汁就啱啱好。我哋成餐叫咗一個頭盤,兩個main,再加一個Side 嘅薯條。四個人埋單$1000 ,晚餐嚟講算係咁。環境方面真係幾靚,好似去咗fine dining感,不過食物質素就同普通西餐差唔多。
嘢食嚟講不過不失,份量都幾大份。