2022-11-07
👍🏻 德國火焰咸豬手配酸椰菜超有驚喜🎉本來叫佢係為左點火儀式 點知食落真係做到外脆內腍滑🐷燒過既豬皮份外香脆 食落充滿油香但不膩 油質頗滑 皮下既脂肪更到達融係口既感覺 3-4人share好開心😉👍🏻 慢煮14小時油封鴨髀慢相好精緻 高級西餐既菜式呢度都有 慢煮過既鴨髀 依然嫩滑且保留肉汁 旁邊既配菜都好有心思🤓值得一試👍🏻 忌廉煮藍青口配薯條忌廉煮青口都係經典配搭✅青口全部都開晒 有入味同埋仲有鮮味 醬汁入面仲有少許洋蔥粒 增加口感 薯條酥脆🍟唔覺唔覺越食越多👍🏻 巴馬火腿火箭菜薄餅好多巴馬火腿係面呀!!火箭菜比例剛剛好 唔會搶左火腿風頭 底下係芝士同茄醬🥫餅底夠脆 好味!👍🏻 蟹蟹蟹意大利麵蟹肉蟹籽意大利麵 食落算是比較清爽 帶有少許辣味 更能突顯蟹肉鮮甜🦀👍🏻 是日餐湯(甘筍粟米忌廉湯)甘筍同粟米味道都好出 入面仲會有少許粟米粒🌽正!注意事項⚠️- 餐廳使用左好多土耳奇燈/霓虹燈 更以相片、酒樽等作裝飾品 非常有格調!☺️
👍🏻 慢煮14小時油封鴨髀
👍🏻 忌廉煮藍青口配薯條
👍🏻 巴馬火腿火箭菜薄餅
👍🏻 蟹蟹蟹意大利麵
👍🏻 是日餐湯(甘筍粟米忌廉湯)
甘筍同粟米味道都好出 入面仲會有少許粟米粒🌽正!
注意事項⚠️