2023-02-28
同事介紹下星期六一家三口去試菜 星期六日做 Grand Lunch $498 起 入去門口前佢地會講多次個價格定位 我地 ok 就安排坐位 入面裝修以白色為主調 感覺好舒服 服務團隊年青有禮貌 營運有標準流程 幾專業的我地三口子叫兩個和牛餐一個豚肉餐 前菜係四小碟 其中和牛 tar tar 好出色 主食有和牛壽司 和牛牛舌 同和牛約100克 3 至 4 塊左右 湯底選擇左蕃茄忌廉湯底 另配蔬果藍 每樣食物都做得好好睇 打卡一流食物質素喇 我個人覺得好好 和牛每件都好大塊 可以分三小份點唔同既醬料或者食原味 湯底好夠味 特別係蕃茄湯底最後可以配飯 做泡飯結尾 建議搵服務團隊幫你整 佢地做得好好的一家人或者幾個朋友邊食邊傾計 可以食成兩個鐘 趁依家新開唔多人真心推介俾大家試下 我地三口子食左 1800 蚊左右 但都覺得值呀 食完真係好開心行出去 食野就係想自己開心之嘛 係咪先