2014-02-11 2396 views
之前同食過呢間嘅晚市火鍋,D食物稱唔上美味,但服務態度好好!所以喺Groupon見到有呢間嘅$99 tea buffet就滿心歡喜想同老公去試吓!點知去到會差成咁,非常失望由於佢限定每次毎人只可以點2樣食品,所以一開始我同老公兩人一共點4樣嘢,等咗好耐終於上咗一個草莓芝士蛋糕,另外嗰3樣其中一個就話無晒,其餘2樣就失蹤無上過!於是我地就再點第二次,又係等左好耐 ,而且結果都係一樣唔係無晒就漏單.....最嬲嘅係難得等到佢上一個草莓泡芙,裡面竟然一粒草莓都無個buffet由15:00到16:30,但我地全程每人都只係食到3款甜品,等食物上枱嘅時間仲多過食,未到16:00就話last order!食完好似無食過咁總之以後都唔會再幫襯

總之以後都唔會再幫襯