2023-06-13
🎖🎖Starter - Hokkaido Uni, 36-hour US Prime Beef Short Ribs🏅🏅完全食得出慢煮 36 個鐘嗰份誠意, 將呢個牛肋骨一放落口完全感受到熟到剛剛好……剛剛好熟,嫩滑到不得了。 個汁酸酸may may,仲有啲煙燻味,係一個非常開胃嘅菜式。 🥎Korean 1++ Ribeye食完美國牛,當然要試埋韓牛。韓牛啲牛汁是牛烈啲。 🎍Starter - Mediterranean Blue Fin Tuna Belly, Applewood Smoked係地中海藍鰭金槍魚的腹部, 非常珍貴。店主話這種魚的養殖者遵循可持續發展的做法,並且每塊金槍魚都帶有二維碼,可以在整個監管鏈中進行追踪和追踪。 食得放心! ♦️Amuse Bouche 聞到嘅梨味,加埋甘草嘅甘甜味,舒緩咗冬天乾燥的喉嚨。我吔飲杯熱茶,立即暖起來。 ♣️Alaskan king crab meat, Sabayon, Crab Laksa Bouillabaisse, Celtuce係阿拉斯加帝王蟹肉,配蟹肉醬汁和叻沙味,好正。 蟹肉肉質結實,又鮮味。
🥎Korean 1++ Ribeye
食完美國牛,當然要試埋韓牛。韓牛啲牛汁是牛烈啲。
♦️Amuse Bouche