2023-06-08 1158 views
今日黎到樂富廣場呢間 平昌 係韓燒放題呀😍 好耐之前食過旺角果間 原來呢間係新開~~ 入去坐低即刻有泡菜同埋開左個爐 仲有爐邊蛋呀😋 跟住揀餐啦 咁今次我哋就揀左set B世子御膳 係可以食埋大君既餐牌 想多啲選擇😬 肉類方面 好多選擇呀 我哋叫左都好多🫣 樣樣都想試下🤣🤣牛:淨係叫左世子既餐牌 有牛前胸腹肉、T骨牛排、牛肉眼、調味牛舌、西冷 😋特別推薦嘅係牛前胸腹肉 有肥有瘦 最有牛味 應該食左十幾塊😝豬:叫左辣調味豬頸肉、西班牙捲狀豬腹肉、辣調味豬五花腩、辣汁薄切五花腩片 佢啲辣調唔算好辣 但好好味🤤 推薦辣汁薄切五花腩片 薄薄一片加埋泡菜 整個生菜包住 真係好好食😌 海鮮方面都有唔少選擇呀~ 帶子、蛤蜊、蠔、魷魚、青口、扇貝~ 覺得最好食係魷魚同帶子 好鮮又大粒😋 飲品區都唔少選擇~ 唔少得既梗係韓式料理啦😋水冷麵好好味呀 燒完肉肉熱辣辣 食啖冷麵真係好爽😌 豬肉泡菜湯 熱辣辣仲係滾住咁上枱 味道岩岩好 豆腐又好滑😋 海鮮蔥餅 大推👍🏻 本身已經熟左 但放上爐再烤多陣 邊邊脆脆咁仲好食😗 仲有紫菜飯 麻油味勁香 同埋好新鮮既北寄貝片沙律🥗 整體來講 呢間平昌 環境舒適好有韓國

入去坐低即刻有泡菜同埋開左個爐 仲有爐邊蛋呀😋

肉類方面 好多選擇呀 我哋叫左都好多🫣 樣樣都想試下🤣🤣
牛前胸腹肉

飲品區都唔少選擇~

唔少得既梗係韓式料理啦😋
水冷麵好好味呀 燒完肉肉熱辣辣 食啖冷麵真係好爽😌
水冷麵

豬肉泡菜湯 熱辣辣仲係滾住咁上枱 味道岩岩好 豆腐又好滑😋
豬肉泡菜湯

海鮮蔥餅

仲有紫菜飯 麻油味勁香 同埋好新鮮既北寄貝片沙律🥗

整體來講 呢間平昌 環境舒適好有韓國嘅感覺 店員服務態度好 食物方面都好多選擇 以後食韓燒又多個選擇😬👍🏻
牛前胸腹肉
水冷麵