2024-01-08 62 views
MyAhjussi位於大角咀,奧運站出來走五分鐘就到,店鋪裝修好少女,淺色色調比人好cozy既感覺。🍝素香草醬大蝦長通粉128HKD店鋪主打素食菜單,我地嗌左素青醬通粉,大蝦🍤好好味,質感同口味都同真蝦好似,青醬中load左好多香料,同埋堅果,每一啖都食到脆脆松子,好香口!勁好味🤤🍙牛肉捲60HKD韓式紫菜捲飯,有燒牛肉、黃蘿蔔、胡蘿蔔三種食材,口感層次豐富,飯捲佐以一碟芝麻油,蘸小小芝麻油更加香口。🍺Si L Dan😂 48HKD有松葉和柚子香味既啤酒,幾好入口,清清地,好特別!🍫特濃朱古力跟餐+24HKD嗌左杯特濃朱古力,對比一般朱古力冇咁甜,口感順滑濃郁,鍾意朱古力既朋友要來試下!

🍝素香草醬大蝦長通粉128HKD

🍙牛肉捲60HKD

🍺Si L Dan😂 48HKD
有松葉和柚子香味既啤酒,幾好入口,清清地,好特別!

🍫特濃朱古力跟餐+24HKD
2024-01-06