2018-04-01 451 views
復活節假期同肥髀睇戲,睇戲前在E-Max內搵食,呢度開了個新美食區,呢間食評幾好,去到開放式設計,黑色主色型格,韓食都係輕食,款式都幾多!先去櫃臺落單,店員先提醒今晚得一個廚師,所以要等耐少少!我哋坐低等!等了20分鐘先出齊比我!一個托盤齊晒!傳統韓式牛餐盒($50)長方盒,入面嘅餸係香腸、泡菜、肉碎,白飯上有大量蛋絲、紫菜碎,而且淋上辣汁,撈埋食辣辣地香口好味,香腸已切片,皮脆鹹香,泡菜酸辣爽脆!白飯鬆軟!韓式醬汁豆腐($30)店員話唔辣的,一磚長豆腐凍食,嫩滑好味,韓式汁好鹹而且微辣,好在啲豆腐唔索汁,所以鹹啲都ok蟹肉火腿紫菜飯卷($35)錫紙包裹,飯薄啲,餸菜好多,紫菜香口!好味!罐裝檸檬茶($10)檸檬偏甜,茶味濃,檸檬味彼假!一般!店員得一個,佢斯文有禮,如果響號碼客人唔出現,佢會在座位間搵客人!一腳踢彼辛苦!韓食輕食幾好

罐裝檸檬茶($10)檸檬偏甜,茶味濃,檸檬味彼假!一般!

韓食輕食幾好
2018-03-31
$63 (Dinner)