2021-01-25
係某app見到12點去食有50% off!就即刻book左去試下。當日我地叫左兩個送:招牌海鮮意粉,頂級安格斯漢堡。招牌海鮮扁意粉:先講下個意粉,雖然望落去平平無奇,但係食落都幾驚喜。意粉汁係由龍蝦汁同龍蝦肉仲有紅椒醬調配而成,雖然龍蝦汁唔算好濃,但係裡面有一粒粒彈牙既龍蝦肉粒,所以成件事食落都幾正。其次配菜有青口同大蝦,青口不過不失,大蝦好爽口彈牙,略嫌有啲啲油,但整體來講呢碟算係不錯。安格斯漢堡:牛肉生熟程度剛剛好,而且好Juicy,有濃濃的牛肉香味。麵包皮鬆軟,都幾香。但係佢同一般漢堡有啲啲唔同,番茄生菜洋蔥圈同酸瓜都係另上既,個包剩係夾住一塊肉。可能係唔想配菜既水分令個麵包濕影響口感掛。薯條係厚切,油炸到外脆內軟,外面係金黃色,咬落去裡面可以食到軟淋淋既薯蓉,相當唔錯。
當日我地叫左兩個送:招牌海鮮意粉,頂級安格斯漢堡。
招牌海鮮扁意粉:
安格斯漢堡: