2019-07-23 125 views
今晚係石門收工。石門而家多了了兩個廣場。搵食真方便。最重要係鐵路隔離。我喜歡捐窿週圍找野食。搵到一間不太起眼的雞煲。入面裝修好吸引我入去一試。因有幾個大公仔設計對住大門口。入到門口。內部雖不算太大。但都好開闊舒服。。坐位不算太迫我叫了個小辣雞鍋。配料豐富紅蔥。蒜頭。等等。我最愛芫荽都特別多。鍋汁味道小辣但易入喉。並未有搶喉的辣味。雞肉嫩滑。肉汁溶入鍋中配料。配合不凡。安格斯小牛排-價錢不算太貴。入口口感滿分。牛味不會吸湯後消失。牛味豐富。肉質鮮嫩一人食都不會太飽口。即炸響鈴-值得一讚。新鮮即炸。爽口即碎。真材實料。無油漬味。入口一些油都不沾。美味可口。個人認為唔點湯食最食得精髓。龍鳳檸樂-真係好大「檸樂」。檸檬數量都有成7-8塊

頂級安格斯牛小排

即炸紫菜響鈴

龍鳳檸樂-真係好大「檸樂」。檸檬數量都有成7-8塊

2019-07-15
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$150 (Last Night Supper)
頂級安格斯牛小排
即炸紫菜響鈴