2006-05-11 27 views
食物本身係ok, 價錢亦得宜. 幾年前和朋友食過冇問題,再帶過2,3次朋友去試,大家都覺得幾好.可惜, 尋晚再去,先住2人卡位,發現有飛蛾, 都算了,再過一會,見有幾隻曱甴仔. 店員即來殺蟲. 但已影響胃口.店員雖醒目換個4人大位給我們,但飛蛾,曱甴仔依然.為怕與蟲同桌, 再換個中間位. 突然,後面台的小姐尖叫.原來有隻大老鼠在樑上行!! 老鼠絲絲然在漫步,彷彿是自己地頭, 而且本身比食物更見肥美. 見狀, 吃龍肉都冇味. 即走.唯一可嘉許的是那位身型健壯的店員,不斷為客殺戮飛蛾,曱甴仔.不厭其煩的為客人轉位定驚. 而另一位身型較廋的店員已經怨聲載道,埋怨客人不斷轉位.本人縱橫大排檔多年,都未見有此奇景.對飛蛾,曱甴仔老鼠沒有反感的話,一試無防

本人縱橫大排檔多年,都未見有此奇景.

對飛蛾,曱甴仔老鼠沒有反感的話,一試無防