2022-02-19 154 views
見到新開冰室,lunch time 經過諗住試下結論係貼錢買難受,員工態度極惡劣事緣叫左個午餐+熱飲,打出黎張單係散叫兩樣野既價錢,我向一名帶眼鏡女職員查詢,佢態度十分惡劣,對話如下佢:張單有咩問題,熱飲係要加錢架wor我:首先呢度寫午餐 $58, 然後午餐常餐送熱飲之後佢同另一位職員講:喂你同佢解釋下,佢話貴左果幾蚊wor, 講極都唔明之後另一位職員話佢打錯左張單,幾午餐入左做單點,話會幫我改番,拎走左張單隔左一陣果位態度惡劣既職員拎番同一張單黎,我問佢點解未改,佢話張單改唔改唔關事,比錢唔係呢個數,點知再隔左陣有另一名職員發現未改就拎番去改食物質素黎講,平平常常冇咩特別,不過加埋咁既態度就冇必要去囉我曾經係餐廳fb page 留言反映結果就del 左comment, 哈哈!有咁優秀既員工再加咁既生意手法,我真係祝貴店生意興隆啊
見到新開冰室,lunch time 經過諗住試下
結論係貼錢買難受,員工態度極惡劣

佢:張單有咩問題,熱飲係要加錢架wor
我:首先呢度寫午餐 $58, 然後午餐常餐送熱飲